Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Centrum Osteon Algemene Voorwaarden


Centrum Osteon Algemene Voorwaarden

Indien u telefonisch (via de therapeut of een medewerker van Centrum osteon) een afspraak heeft gemaakt bij Centrum Osteon, wordt u verzocht de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van Centrum Osteon door te nemen. Deze kunt inzien op www.centrumosteon.nl Bij aanvang van het eerste consult (intake) wordt u gevraagd of u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring. Dit akkoord wordt opgenomen in uw dossier.

Indien u online een afspraak (boeking) maakt bij Centrum Osteon, dan wordt u eerst gevraagd akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van Centrum Osteon. Indien u akkoord gaat, wordt de online boeking bevestigd. De Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring zijn in te zien op hetzelfde scherm en op www.centrumosteon.nl. Bij aanvang van het eerste consult (intake) wordt u nogmaals gevraagd of u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring. Dit akkoord wordt opgenomen in uw dossier.

Algemene Voorwaarden

 1. Centrum Osteon is doordeweeks telefonisch bereikbaar via het nummer 0031 (0) 652330246 en via de email met het emailadres fvdwier@centrumosteon.nl. Er wordt zo spoedig als mogelijk contact met u opgenomen. Sms en app berichten kunnen vaak niet beantwoord worden middels een sms bericht.
 1. Centrum Osteon respecteert en beschermt uw privacy. Centrum Osteon voert hiertoe een privacybeleid, welke voldoet aan de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Uw persoonsgegevens en behandeldossier worden binnen de professionele medische praktijkomgeving met de nodige ethische code behandeld en opgeslagen in de online praktijksoftware. Om het privacybeleid inzichtelijk te maken voor derden heeft Centrum Osteon een Privacyverklaring opgesteld en een Register van Verwerkingsactiviteiten. De Privacyverklaring kan men inzien op de website van Centrum Osteon. Het Register van Verwerkingsactiviteiten is op te vragen bij Centrum Osteon.
 1. Centrum Osteon werkt nauw samen met Osteopathie Volleman, vertegenwoordigd door Thinka Volleman. Om deze samenwerking te kunnen bewerkstelligen, maken beide praktijken gebruik van hetzelfde online patiëntendossierprogramma van Crossuitte Bvba. Dit betekent dat Osteopathie Volleman toegang heeft tot de patiëntendossiers van Centrum Osteon. Met Osteopatie Volleman heeft Centrum Osteon een geheimhoudingsverklaring gesloten. Osteopathie Volleman voert eenzelfde privacybeleid als Centrum Osteon en heeft een Privacyverklaring en Register van Verwerkingsactiviteiten opgesteld.
 1. De online praktijksoftware wordt verzorgd door Crossuitte Bvba. Centrum Osteon heeft een Verwerkersovereenkomst met Crossuitte Bvba. Crossuitte Bvba en de dienstverleners waar zij mee samenwerkt zijn gebonden aan de AVG.
 1. De facturering bij Centrum Osteon wordt verzorgd door debiteurenbeheer Infomedics B.V. Centrum Osteon heeft een Verwerkersovereenkomst met Infomdics B.V. Infomedics B.V. en de dienstverleners waar zij mee samenwerkt zijn gebonden aan de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Infomedics B.V. is hiertoe ISO 270001 gecertificeerd. Meer over privacybescherming van Infomdecis B.V. leest u op infomedics.nl/privacy.
 1. Een consult osteopathie kost 82,50 euro. U ontvangt de factuur (van Infomedics B.V.) voor de genoten consulten in een maand binnen de eerste twee weken van de eerstvolgende maand. U dient deze factuur binnen 30 dagen te voldoen. Deze factuur kunt indienen bij uw zorgverzekeraar voor een eventuele vergoeding.
 1. Bent u in gebreke met betrekking tot het betalen van de factuur/facturen, dan volgt er een incassoprocedure, uitgevoerd door het CMIB (Centraal Medisch Incasso Bureau). Hierna volgt de deurwaarderprocedure.
 1. Wanneer u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze dan minstens 24 uur van tevoren te annuleren. Komt u uw afspraak niet na of zegt u uw afspraak niet binnen 24 uur af, dan wordt u een bedrag van 52,50 euro in rekening gebracht.
 1. De therapeut van Centrum Osteon is direct toegankelijk voor een screening en aanvullend beleid, dit betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is.
 1. Centrum Osteon is niet verantwoordelijk voor diefstal van of schade aan uw eigendommen binnen of buiten de praktijklocatie.
 1. Centrum Osteon aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van cliënten welke zich niet aan de instructies van de therapeut hebben gehouden.
 1. Indien u niet gereanimeerd wilt worden, bent u zelf verantwoordelijk voor een niet-reanimeren verklaring.
 1. In geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (brandweer, politie) op te volgen.
 1. Tijdens een behandeling bij Centrum Osteon is er een direct lichamelijk contact tussen u en uw therapeut. Uw therapeut draagt zorg voor zijn eigen persoonlijke hygiëne. Dat wordt van u uiteraard ook verwacht. Houd u er rekening mee dat u gevraagd wordt voor het onderzoek en de behandeling u uit te kleden tot op het ondergoed (ondergoed blijft dus aan). Draagt u alstublieft schoon ondergoed.
 1. Indien u een klacht heeft over uw therapeut of Centrum Osteon, dan kunt u deze kenbaar maken bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) of de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Maakt u de klacht eerst kenbaar aan Centrum Osteon.
 1. Indien u niet akkoord bent met deze Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van Centrum Osteon, dan dient u direct uw therapeut van Centrum Osteon hierover te informeren en zo nodig uw afspraak te annuleren.
 1. Bij (langdurige) ziekte of lange vakantie van een therapeut van Centrum Osteon zorgen wij, indien mogelijk en met uw goedkeuring, ervoor dat de behandeling wordt overgenomen door een andere therapeut. Op deze manier loopt uw behandeltraject geen vertraging.
 1. Omdat in de praktijk ook mindervalide cliënten behandeld worden, wordt het op prijs gesteld dat, bij gebrek aan zitruimte, deze personen met voorrang een zitplaats krijgen.


Locatie Utrecht (Zuilen)

Gebouw Gezondheidscentrum Zuilen
Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
Uw osteopaat: Frans van de Wier
(Centrum osteon)

Contact Frans van de Wier

Frans van de Wier
06-52330246
fvdwier@centrumosteon.nl
contactformulier

Locatie Vleuten

Gebouw Zorgpoort Leidsche Rijn
Osteopathie Volleman
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten
Uw osteopaat: Thinka Volleman
(Osteopathie Volleman)

Contact Thinka Volleman

Thinka Volleman
06-48082840
info@osteopathievolleman.nl


Met welke klachten kunt u terecht bij Centrum Osteon.


Hier vindt u een overzicht van klachten waarvoor u contact kunt opnemen met uw osteopaat. Staat uw klacht er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


Lage rugpijn?

Lees dit artikel over rugpijn en ontdek hoe osteopathie u kan helpen!

Osteopathie voor volwassenen

 • Sportblessures
 • Chronische nek- en rugpijn (hernia)
 • Schouderpijn / frozen shoulder / impingement
 • Tennis- en golferselleboog
 • Uitstralingspijn in armen en benen (hernia)
 • Bekkenpijn (pre-postnataal)
 • Heup- knie- voetpijn
 • Slechte darmwerking / buikpijn /maagzuur
 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid / Stress / burn out

Volledig overzicht klachten

Osteopathie voor uw baby en kind


Volledig overzicht klachten

Bedrijfsgegevens

Centrum Osteon
Kvk nr: 53520866
BTW nr: NL147003155B01
Rek. nr: NL42 INGB 006439773
AGB code praktijk: 90-055954
AGB code zorgverl.: 90-047600
NRO nr: 608

Postadres

Centrum Osteon
F.F.F. van de Wier
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
T: 06 - 52 33 02 46
E: fvdwier@centrumosteon.nl

Copyright 2017 Centrum Osteon