Osteopaat Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn


Osteopathie in de omgeving van Leidsche Rijn

Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn is gevestigd in Utrecht en Vleuten en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Maarssen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

Osteopathie Leidsche Rijn in Utrecht Zuilen

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn bevindt zich in Zuilen aan de Amsterdamsestraatweg 542 in het pand van “Gezondheidscentrum Zuilen”. Dit pand ligt tegenover supermarkt De Boni en 200 meter van het Julianapark.

Betreed het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” aan de linker zijde (ingang Fysiotherapie Zuilen) en ga met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtkamer.

Adres osteopathie Leidsche Rijn

Centrum Osteon

Amsterdamsestraatweg 542

3553 EN Utrecht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Parkeren Osteopathie Leidsche Rijn

U kunt gratis parkeren in de wijk achter het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” en kunt met een blauwe kaart een uur gratis parkeren in de Amsterdamsestraatweg voor het gebouw.

Wat mensen uit Leidsche Rijn vertellen over Centrum Osteon osteopathie

Uw osteopaat van Centrum Osteon behandelt veel mensen uit Leidsche Rijn. En dat is logisch, want de osteopathiepraktijk van Centrum Osteon ligt op steenworpafstand van het centrum van Leidsche Rijn.  Hieronder kunt u een review lezen van een van de mensen die Centum Osteon bezochten. Meer referenties vindt u onder deze link “Referenties“.

“Ik had al jaren last van mijn onderrug. Via een kennis kwam ik terecht bij osteopaat Frans van Centrum Osteon. Hij heeft mij in een paar behandelingen van mijn pijn afgeholpen. Door vaker en beter te sporten kan ik mijn lichaam nu zelf in goede gezondheid houden. Als ik merk dat ik weer een beetje last krijg van mijn rug, dan boek ik gauw een afspraak bij Frans.”

– G te Leidsche Rijn –

Wat is osteopathie Leidsche Rijn?

Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn is zoals gezegd gevestigd in de wijk Zuilen van Utrecht. Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om lichamelijke klachten te bestrijden. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’. Osteopathie is gebaseerd op kennis en principes uit de anatomie, biomechanica fysiologie en neurologie van het menselijk lichaam.

Voor wie is osteopathie Leidsche Rijn?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook uw baby en biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: rugpijn, (spannings-) hoofdpijn, bekkenpijn, darmproblematiek (IBS etc.), sportblessures, gewrichtsklachten. Denk bij kinderen en baby’s aan: ontwikkelingsproblemen, groeipijnen, darmkrampen, huilbaby, voorkeurshouding en (verborgen) reflux. Bekijk de website om meer te lezen over de behandelbare klachten en bekijk ook eens de blog pagina.

Bereikbaarheid osteopathie Leidsche Rijn: auto en OV

Reist u met de auto? Bekijk dan onze locatiekaart (onderaan deze pagina) om de beste route te vinden vanuit Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, Breukelen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat in Utrecht. Vanuit Leidsche Rijn Centrum (Centrum Boulevard) kunt u met de trein of de bus gemakkelijk naar het Centraal Station Utrecht (Jaarbeursplein) reizen en van daaruit met de bus vertrekken naar de Amsterdamsestraatweg 542 in Zuilen, Utrecht.

Wat is Leidsche Rijn?

Leidsche Rijn is een wijk in Utrecht ten Westen van het Amsterdams Rijnkanaal. Het ligt tussen enerzijds de dorpen Vleuten en de Meern (Westelijk) en anderzijds tussen de A2 (Oostelijk), met uitzondering van de subwijk Papendorp, die net Oostelijk ligt van de A2.

De naam Leidsche Rijn is afgeleid van het kanaal de Leidse Rijn (ook wel gespeld als Leidsche Rijn). Dit kanaal werd in 1381 gegraven en omstreeks 1665 werd verbreed, nadat de rivier De Rijn tussen Utrecht en Harmelen door het verzanden ervan te smal, ondiep en bochtig was geworden voor de scheepvaart.

Onder de naam “Project Leidsche Rijn” werd in 1997 gestart met de bouw van de VINEX nieuwbouwwijk in het gebied van Leidsche Rijn. Dit project resulteerde in de ontwikkeling van twee grote nieuwe wijken: de wijk Leidsche Rijn (direct ten Westen van het Amsterdam Rijnkanaal) en de wijk Vleuten – De Meern (verder naar het Westen). Beide wijken behoren tot de gemeente Utrecht. De wijk Vleuten – De Meern bestaat uit de woonplaatsen (dorpen) Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Rijnenburg. Het project Leidsche Rijn omvat een oppervlakte van 2250 hectare en biedt ruimte aan meer dan 30.000 woningen heeft en 85.000 inwoners. Verwacht wordt dat in het jaar 2025 het inwoneraantal een mijlpaal zal bereiken van 100.000. De wijk Leidsche Rijn zelf is ongeveer 1125 hectare groot en heeft 30.000 inwoners.

De wijk Leidsche Rijn bestaat uit de subwijken Terwijde, De Wetering, Het Zand, Leidsche Rijn Centrum, Hoge wijde, Grauwaart, Leeuwesteyn, Parkwijk, Rijvliet, Strijkviertel en Papendorp. De praktijk van Centrum Osteon is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanuit Leidsche Rijn.

Centrum Osteon osteopathie Utrecht werkt samen met Verloskundigenpraktijk Doula en Verloskundigenpraktijk De Vecht.Locatie Utrecht (Zuilen)

Gebouw Gezondheidscentrum Zuilen
Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
Uw osteopaat: Frans van de Wier
(Centrum osteon)

Contact Frans van de Wier

Frans van de Wier
06-52330246
fvdwier@centrumosteon.nl
contactformulier

Locatie Vleuten

Gebouw Zorgpoort Leidsche Rijn
Osteopathie Volleman
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten
Uw osteopaat: Thinka Volleman
(Osteopathie Volleman)

Contact Thinka Volleman

Thinka Volleman
06-48082840
info@osteopathievolleman.nl


Met welke klachten kunt u terecht bij Centrum Osteon.


Hier vindt u een overzicht van klachten waarvoor u contact kunt opnemen met uw osteopaat. Staat uw klacht er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


Lage rugpijn?

Lees dit artikel over rugpijn en ontdek hoe osteopathie u kan helpen!

Osteopathie voor volwassenen

  • Sportblessures
  • Chronische nek- en rugpijn (hernia)
  • Schouderpijn / frozen shoulder / impingement
  • Tennis- en golferselleboog
  • Uitstralingspijn in armen en benen (hernia)
  • Bekkenpijn (pre-postnataal)
  • Heup- knie- voetpijn
  • Slechte darmwerking / buikpijn /maagzuur
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid / Stress / burn out

Volledig overzicht klachten

Osteopathie voor uw baby en kind


Volledig overzicht klachten

Bedrijfsgegevens

Centrum Osteon
Kvk nr: 53520866
BTW nr: NL147003155B01
Rek. nr: NL42 INGB 006439773
AGB code praktijk: 90-055954
AGB code zorgverl.: 90-047600
NRO nr: 608

Postadres

Centrum Osteon
F.F.F. van de Wier
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
T: 06 - 52 33 02 46
E: fvdwier@centrumosteon.nl

Copyright 2017 Centrum Osteon