Osteopathie Maarssen

Osteopathie Maarssen

Osteopathie in de omgeving van Maarssen

Centrum Osteon osteopathie Maarssen is gevestigd in Utrecht en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Maarssen, Breukelen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Maarssen bevindt zich in de wijk Zuilen van Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 542 in het pand van “Gezondheidscentrum Zuilen”. Dit pand ligt tegenover supermarkt De Boni en 200 meter van het Julianapark.

Betreed het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” aan de linker zijde (ingang Fysiotherapie Zuilen) en ga met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtkamer.

Wervelkolom in de praktijkruimte van osteopathie Vleuten
Praktijkruimte osteopathie Utrecht

Adres osteopathie Maarssen

Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Parkeren Osteopathie Maarssen

U kunt gratis parkeren in de wijk achter het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” en kunt met een blauwe kaart een uur gratis parkeren in de Amsterdamsestraatweg voor het gebouw.

Bereikbaarheid osteopathie Maarssen: auto en OV

Reist u met de auto? Bekijk dan onze locatiekaart (onderaan deze pagina) om de beste route te vinden vanuit Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, Breukelen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat in Utrecht. Vanuit Leidsche Rijn Centrum (Centrum Boulevard) kunt u met de trein of de bus gemakkelijk naar het Centraal Station Utrecht (Jaarbeursplein) reizen en van daaruit met de bus vertrekken naar de Amsterdamsestraatweg 542 in Zuilen, Utrecht.

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Gebouw Gezondheidscentrum Zuilen
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
Uw osteopaat: Frans van de Wier

Locatie osteopathie Vleuten

Gebouw Zorgpoort Leidsche Rijn
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten
Uw osteopaat: Thinka Volleman & Frans van de Wier

Wij zijn aangesloten bij de NVO en het NRO