Osteopathie Maarssen

Adres osteopathie Utrecht

Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht

 

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Boek uw afspraak dan online of neem contact met ons op!

 

Osteopathie Utrecht: auto en OV

Reist u met de auto? U kunt gratis parkeren in de wijk achter het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” en u kunt met een blauwe kaart een uur gratis parkeren in de Amsterdamsestraatweg voor het gebouw.

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat Utrecht.

Osteopaten Thinka Volleman en Frans van de Wier in de praktijkruimte van Centrum Osteon
Eén van de praktijkruimtes van Centrum Osteon Osteopathie Utrecht

Osteopathie in de omgeving van Maarssen

Centrum Osteon osteopathie Maarssen is gevestigd in Utrecht en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Maarssen, Breukelen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

 

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Maarssen bevindt zich in de wijk Zuilen van Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 542 in het pand van “Gezondheidscentrum Zuilen”. Dit pand ligt tegenover supermarkt De Boni en 200 meter van het Julianapark.

 

Betreed het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” aan de linker zijde (ingang Fysiotherapie Zuilen) en ga met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtkamer.

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Locatie osteopathie Vleuten

Hoe ziet een osteopahie consult eruit?

Bij Centrum Osteon bestaat een consult uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Vervolgens zal de osteopaat in overleg met u starten met de behandeling. Bij het vervolgconsult evalueert de osteopaat met u de voortgang. Hierna volgt er een kort onderzoek en zal de osteopaat u verder behandelen.

 

Voor een consult osteopathie reserveren wij 45 minuten. Het consult kan korter duren of soms iets langer. Dit is afhankelijk van de problematiek. 

Osteopaat Maarssen bereikbaarheid

Centrum Osteon osteopaat Utrecht (Zuilen) is goed te bereiken vanuit osteopaat Zuilen Noord, Overvecht, Lageweide, Elinkwijk, Ondiep, osteopaat Leidsche Rijn, osteopaat De Meern, osteopaat Maarssen, osteopaat Maarsenbroek, Terwijde, Vleuten, Tweede Daalsebuurt, Oog in Al, Vogelenbuurt, Tuindorp, Lauwerecht, Blauwkapel, Vogelenbuurt, Wittevrouwen, osteopaat Lombok, Utrecht Oost, Utrecht West, Utrecht Zuid, Utrecht Noord, Dichterswijk, Wilhelminapark, Westbroek, Oud-Maarseveen, Tienhoven, Groenekan, Lunetten, Kockengen, osteopaat Breukelen, Breukdijk, osteopaat Harmelen, Woerden, osteopaat Nieuwegein, osteopaat De Bilt, Bilthoven, osteopaat Zeist, osteopaat Bunnik, osteopaat Amersfoort, osteopaat Houten.

Ontmoet ons team

Thinka e Frans hebben hun fulltime opleiding tot osteopaat gevolgd aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent, Belgie. Nadien hebben zij diverse cursussen gevolgd om hun kennis uit te breiden en hun kunde te verbeteren.

 

Thinka en Frans hebben inmiddels ruim 11 jaar ervaring. Ontdek wat osteopathie voor u kan betekenen!