Osteopathie Utrecht

Osteopathie Utrecht

Osteopathie in Utrecht

Centrum Osteon osteopathie Utrecht is gevestigd in Utrecht en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Maarssen, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Nieuwegijn, Breukelen, De Bilt en Bilthoven.

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Maarssen bevindt zich in de wijk Zuilen van Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 542 in het pand van “Gezondheidscentrum Zuilen”. Dit pand ligt tegenover supermarkt De Boni en 200 meter van het Julianapark.

Betreed het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” aan de linker zijde (ingang Fysiotherapie Zuilen) en ga met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtkamer.

Adres osteopathie Utrecht

Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Parkeren Osteopathie Utrecht

U kunt gratis parkeren in de wijk achter het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” en kunt met een blauwe kaart een uur gratis parkeren in de Amsterdamsestraatweg voor het gebouw.

Wat is osteopathie Utrecht?

Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn is zoals gezegd gevestigd in de wijk Zuilen van Utrecht.

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om (pijn)klachten op te heffen of te verminderen. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’. Osteopathie is gebaseerd op kennis en principes uit de neurologie, fysiologie, biomechanica en anatomie. Klachten in het lichaam kunnen veroorzaakt worden door bewegingsverliezen van de lichaamsweefsels. Deze bewegingsverliezen kunnen gelegen zijn in een of meerdere lichaamssystemen: het systeem van het skelet, de spieren, het bindweefsel en de gewrichten, het systeem van de organen en het systeem van de vliezen in de schedel, in de wervelkolom en het heiligbeen. Uw osteopaat zoekt deze bewegingsverliezen op en tracht deze op te heffen. Uw lichaam vindt weer een nieuwe gezonde balans.

Wat mensen uit Utrecht vertellen over Centrum Osteon osteopathie

Uw osteopaat van Centrum Osteon behandelt veel mensen uit Utrecht en omgeving. Hieronder kunt u een review lezen van een van de mensen die Centum Osteon bezochten. Meer referenties vindt u onder deze link “Referenties“.

Voor wie is osteopathie Utrecht?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook uw baby en biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: rugpijn, (spannings-) hoofdpijn, bekkenpijn, darmproblematiek (IBS etc.), sportblessures, gewrichtsklachten. Denk bij kinderen en baby’s aan: ontwikkelingsproblemen, groeipijnen, darmkrampen, huilbaby, voorkeurshouding en (verborgen) reflux. Bekijk de website om meer te lezen over de behandelbare klachten en bekijk ook eens de blog pagina.

Bereikbaarheid osteopathie Utrecht: auto en OV

Reist u met de auto? Bekijk dan onze locatiekaart (onderaan deze pagina) om de beste route te vinden vanuit Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, Breukelen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat in Utrecht. Vanuit Leidsche Rijn Centrum (Centrum Boulevard) kunt u met de trein of de bus gemakkelijk naar het Centraal Station Utrecht (Jaarbeursplein) reizen en van daaruit met de bus vertrekken naar de Amsterdamsestraatweg 542 in Zuilen, Utrecht.

Osteopathiepraktijk in Utrecht

Utrecht is een bruisende stad midden in Nederland in provincie Utrecht. Centrum Osteon osteopathie Utrecht is gevestigd in stadswijk Zuilen en makkelijk te bereiken vanaf de A2 en Centraal Station Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal Station neemt u de bus richting Zuilen via de Amsterdamsestraatweg. Zuilen is een van de oudste wijken van Utrecht. Tot tien jaar geleden behoorde Zuilen tot een van de aandachtswijken van Utrecht. Door het nieuwe ontwikkelingsbeleid en het vrijgemaakte geld van de gemeente Utrecht is Zuilen in de laatste jaren in een sneltreinvaart uitgegroeid tot een mooie, rustieke en welvarende wijk. U vindt de praktijk van Centrum Osteon osteopathie direct aan de Amsterdamsestraatweg in Gezondheidscentrum Zuilen, tegenover supermarkt Boni. U kunt vrij parkeren rondom de praktijk. Komt u met de bus? De bus stopt direct voor de deur! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op. Centrum Osteon heet u van harte welkom!

Centrum Osteon osteopathie Utrecht werkt samen met Verloskundigenpraktijk Doula en Verloskundigenpraktijk De Vecht.

Contact & Locaties

Locatie Utrecht (Zuilen)

Gebouw Gezondheidscentrum Zuilen
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
Uw osteopaat: Frans van de Wier

Locatie Vleuten

Gebouw Zorgpoort Leidsche Rijn
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten
Uw osteopaat: Thinka Volleman & Frans van de Wier

Wij zijn aangesloten bij de NVO en het NRO