Welkom bij Centrum Osteon
Osteopathie Utrecht & Vleuten

Osteopathie Utrecht

Osteopathie Utrecht en omgeving

Centrum Osteon osteopathie Utrecht is gevestigd in Utrecht en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Maarssen, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Nieuwegein, Breukelen, De Bilt en Bilthoven.

De praktijk van Centrum Osteon  bevindt zich in de wijk Zuilen van Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 542 in het pand van “Gezondheidscentrum Zuilen”. Dit pand ligt tegenover supermarkt De Boni en 200 meter van het Julianapark.

Betreed het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” aan de linker zijde (ingang Fysiotherapie Zuilen) en ga met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtkamer.

Locatie Utrecht (Zuilen)
Praktijkruimte osteopathie Utrecht

Adres osteopathie Utrecht

Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Boek uw afspraak dan online of neem contact met ons op!

Parkeren Osteopathie Utrecht

U kunt gratis parkeren in de wijk achter het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” en kunt met een blauwe kaart een uur gratis parkeren in de Amsterdamsestraatweg voor het gebouw.

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om (pijn)klachten op te heffen of te verminderen. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’.  Klachten in het lichaam kunnen veroorzaakt worden door mobiliteitsstoornissen van de lichaamsweefsels. Uw osteopaat gaat op zoek naar deze stoornissen in uw lichaam en heft deze vervolgens op middels manipulatie- en mobilisatietechnieken. Uw lichaam zal weer een nieuwe gezonde balans vinden. Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s.

 

Wat mensen uit Utrecht vertellen over Centrum Osteon

Uw osteopaat van Centrum Osteon behandelt veel mensen uit Utrecht en omgeving. De ervaringen van onze cliënten vindt u onder deze link “Recensies“.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook voor baby’s. Osteopathie biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: rugpijn, (spannings-) hoofdpijn, bekkenpijn, darmproblematiek, gewrichtsklachten. Denk bij kinderen en baby’s aan: groeipijnen, darmkrampen, huilbaby, voorkeurshouding en (verborgen) reflux. Voor meer informatie zie de pagina “Voor wie

Bereikbaarheid osteopathie Utrecht: auto en OV

Centrum Osteon osteopathie Utrecht is gevestigd in stadswijk Zuilen en makkelijk te bereiken vanaf de A2 en Centraal Station Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal Station neemt u de bus richting Zuilen via de Amsterdamsestraatweg.

Reist u met de auto? Bekijk dan onze locatiekaart (onderaan deze pagina) om de beste route te vinden vanuit uw locatie. 

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat Utrecht. 

Osteopathiepraktijk in Zuilen

Utrecht is een bruisende stad midden in Nederland in provincie Utrecht. Zuilen is een van de oudste wijken van Utrecht. Tot tien jaar geleden behoorde Zuilen tot een van de aandachtswijken van Utrecht. Door het nieuwe ontwikkelingsbeleid en het vrijgemaakte geld van de gemeente Utrecht is Zuilen in de laatste jaren in een sneltreinvaart uitgegroeid tot een mooie, rustieke en welvarende wijk. 

Centrum Osteon osteopathie Utrecht werkt samen met Verloskundigenpraktijk Doula en Verloskundigenpraktijk De Vecht.

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Gebouw Gezondheidscentrum Zuilen
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
Uw osteopaat: Frans van de Wier

Locatie osteopathie Vleuten

Gebouw Zorgpoort Leidsche Rijn
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten
Uw osteopaat: Thinka Volleman & Frans van de Wier

Wij zijn aangesloten bij de NVO en het NRO