Osteopaat Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Osteopathie De Meern


Osteopathie in De Meern

Centrum Osteon osteopathie De Meern is gevestigd in het winkelcentrum Vleuterwijde van het dorp Vleuten en is vanuit de omgeving goed te bereiken: De Meern, Leidsche Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Breukelen, IJsselstein, De Bilt en Bilthoven.

Osteopathie Vleuten De Meern in Utrecht Zuilen

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Vleuten  bevindt zich aan de Middenburcht 116 te Vleuten. De praktijk is gevestigd in het pand van “Zorgpoort Leidsche Rijn”. Dit pand is gevestigd in winkelcentrum Vleuterwijde.

Indien u de praktijk bezoekt, dan betreedt u het gebouw “Zorgpoort Leidsche Rijn”. Vervolgens gaat u met de trap of de lift naar de tweede verdieping en neemt u plaats in de wachtkamer, waar uw osteopaat u zal verwelkomen.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Wat mensen uit Vleuten vertellen over Centrum Osteon osteopathie

Uw osteopaat van Centrum Osteon behandelt regelmatig mensen uit Vleuten De Meern. En dat is logisch, want de osteopathiepraktijk van Centrum Osteon ligt hier niet ver vandaan. Hemelsbreed ligt die afstand tussen de 2,5 en 5 kilometer. Hieronder kunt u een beoordeling lezen van een cliënt uit Vleuten De Meern die Centrum Osteon heeft bezocht. Meer referenties vindt u hier.

“Ik kwam met hoofdpijnklachten bij Centrum Osteon. Ik werd behandeld door Frans van de Wier. Na het onderzoek legde Frans mij uit dat ik meerdere blokkades had in onder andere mijn nek en buik. Hij heeft deze blokkades behandeld en na 3 behandelingen waren mijn hoofdpijn klachten met 80% verminderd. Dankjewel Frans!”

– T uit Vleuten De Meern –

Wat is osteopathie De Meern?

Centrum Osteon osteopathie De Meern is  gevestigd in de wijk Vleuterwijde van het dorp Vleuten. Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om (pijn)klachten op te heffen of te verminderen. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’. Osteopathie is gebaseerd op kennis en principes uit de neurologie, fysiologie, biomechanica en anatomie. Klachten in het lichaam kunnen veroorzaakt worden door bewegingsverliezen van de lichaamsweefsels. Deze bewegingsverliezen kunnen gelegen zijn in een of meerdere lichaamssystemen: het systeem van het skelet, de spieren, het bindweefsel en de gewrichten, het systeem van de organen en het systeem van de vliezen in de schedel, in de wervelkolom en het heiligbeen. Uw osteopaat zoekt deze bewegingsverliezen op en tracht deze op te heffen. Uw lichaam vindt weer een nieuwe gezonde balans.

Voor wie is osteopathie De Meern?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook uw baby en biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: hoofdpijn, rugpijn, bekkenpijn, pijn in de gewrichten, darmproblematiek en sportblessures. Denk bij kinderen en baby’s aan: ontwikkelingsproblemen, groeipijnen, onrust, veel huilen (huilbaby), voorkeurshouding en (verborgen) reflux, darmkrampjes. Bekijk de website om meer te lezen over de behandelbare klachten en bekijk ook eens de blog pagina.

Bereikbaarheid osteopathie De Meern: auto en OV

Reist u met de auto? Bekijk dan onze locatiekaart (onderaan deze pagina) om de beste route te vinden vanuit Leidsche Rijn, Woerden, Utrecht, Vleuten, Maarssen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat in Utrecht.
Osteopathie Utrecht (Zuilen)

Uw osteopaat: Frans van de Wier

Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht


06 52 33 02 46

fvdwier@centrumosteon.nl

Contactformulier
Met welke klachten kunt u terecht bij Centrum Osteon.


Hier vindt u een overzicht van klachten waarvoor u contact kunt opnemen met uw osteopaat. Staat uw klacht er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


Lage rugpijn?

Lees dit artikel over rugpijn en ontdek hoe osteopathie u kan helpen!

Osteopathie voor volwassenen

  • Sportblessures
  • Chronische nek- en rugpijn (hernia)
  • Schouderpijn / frozen shoulder / impingement
  • Tennis- en golferselleboog
  • Uitstralingspijn in armen en benen (hernia)
  • Bekkenpijn (pre-postnataal)
  • Heup- knie- voetpijn
  • Slechte darmwerking / buikpijn /maagzuur
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid / Stress / burn out

Volledig overzicht klachten

Osteopathie voor uw baby en kind


Volledig overzicht klachten

Copyright 2017 Centrum Osteon