Osteopaat Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Osteopathie Vleuten De Meern


Osteopathie in de omgeving van Vleuten De Meern

Centrum Osteon osteopathie Vleuten De Meern is gevestigd in Utrecht en is vanuit de omgeving goed te bereiken: Utrecht Maarssen, Leidsche Rijn, IJsselstein, De Bilt en Bilthoven.

Osteopathie Vleuten De Meern in Utrecht Zuilen

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Vleuten De Meern bevindt zich in de wijk Zuilen van de stad Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 542. De praktijk is gevestigd in het pand van “Gezondheidscentrum Zuilen”. Dit pand ligt tegenover supermarkt De Boni en 200 meter van het bekende Julianapark.

Indien u de praktijk bezoekt, dan betreedt u het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” aan de linker zijde bij de ingang van “Fysiotherapie Zuilen”. Vervolgens gaat u met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neemt u plaats in de wachtkamer, waar uw osteopaat u zal verwelkomen.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Wat mensen uit Vleuten De Meern vertellen over Centrum Osteon osteopathie

Uw osteopaat van Centrum Osteon behandelt regelmatig mensen uit Vleuten De Meern. En dat is logisch, want de osteopathiepraktijk van Centrum Osteon ligt hier niet ver vandaan. Hemelsbreed ligt die afstand tussen de 2,5 en 5 kilometer. Hieronder kunt u een beoordeling lezen van een cliënt uit Vleuten De Meern die Centrum Osteon heeft bezocht. Meer referenties vindt u hier.

“Ik kwam met hoofdpijnklachten bij Centrum Osteon. Ik werd behandeld door Frans van de Wier. Na het onderzoek legde Frans mij uit dat ik meerdere blokkades had in onder andere mijn nek en buik. Hij heeft deze blokkades behandeld en na 3 behandelingen waren mijn hoofdpijn klachten met 80% verminderd. Dankjewel Frans!”

– T uit Vleuten De Meern –

Wat is osteopathie Vleuten De Meern?

Centrum Osteon osteopathie Vleuten De Meern is zoals vermeld gevestigd in de wijk Zuilen van Utrecht. Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om (pijn)klachten op te heffen of te verminderen. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’. Osteopathie is gebaseerd op kennis en principes uit de neurologie, fysiologie, biomechanica en anatomie. Klachten in het lichaam kunnen veroorzaakt worden door bewegingsverliezen van de lichaamsweefsels. Deze bewegingsverliezen kunnen gelegen zijn in een of meerdere lichaamssystemen: het systeem van het skelet, de spieren, het bindweefsel en de gewrichten, het systeem van de organen en het systeem van de vliezen in de schedel, in de wervelkolom en het heiligbeen. Uw osteopaat zoekt deze bewegingsverliezen op en tracht deze op te heffen. Uw lichaam vindt weer een nieuwe gezonde balans.

Voor wie is osteopathie Vleuten De Meern?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook uw baby en biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: hoofdpijn, rugpijn, bekkenpijn, pijn in de gewrichten, darmproblematiek en sportblessures. Denk bij kinderen en baby’s aan: ontwikkelingsproblemen, groeipijnen, onrust, veel huilen (huilbaby), voorkeurshouding en (verborgen) reflux, darmkrampjes. Bekijk de website om meer te lezen over de behandelbare klachten en bekijk ook eens de blog pagina.

Bereikbaarheid osteopathie Vleuten De Meern: auto en OV

Reist u met de auto? Bekijk dan onze locatiekaart (onderaan deze pagina) om de beste route te vinden vanuit Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat in Utrecht. Vanuit Vleuten De Meern kunt u met de trein of de bus gemakkelijk naar het Centraal Station Utrecht (Jaarbeursplein) reizen en van daaruit met de bus vertrekken naar de Amsterdamsestraatweg 542 in Zuilen, Utrecht.

Wat is Vleuten de Meern?

Vleuten De Meern is een van de 10 wijken in de gemeente Utrecht. De wijk bestaat uit de dorpen Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Rijnenburg. De wijk ligt ten oosten van de Wijk en Leidsche Rijn en ten Westen van het dorp Harmelen. De wijk Vleuten De Meern is de grootste wijk van gemeente Utrecht (1/3 van het grondgebied) en heeft ook het hoogste bevolkingsaantal (kleine 50.000 inwoners).

In 1811 werden uit de toenmalige gerechten De Haar, Thermaat, Vleuten en De Meern, Heijcop, Galecop, Reijerscop Kreuningen, Papendorp, Oude Rhijn en Reijerscop-St. Pieters vier gemeenten gevormd: Vleuten, Veldhuizen, Haarzuilens en Oudenrijn. Uit delen van deze gemeenten ontstond op 1 januari 1954 de gemeente Vleuten-De Meern. Deze gemeente werd op 1 januari 2001 door de gemeente Utrecht geannexeerd. Het oostelijk deel van de gemeente (globaal het gebied ten Oosten van de dorpen De Meern en vleuten) behoort sindsdien tot de wijk Leidsche Rijn. In 2001 is ook de buurtschap Nedereindsweg met aanliggende weidegronden, dat voorheen behoorde tot de gemeente Nieuwegein, aan de wijk Vleuten de Meern toegevoegd.

Onder de naam “Project Leidsche Rijn” werd in 1997 gestart met de bouw van de VINEX nieuwbouwwijk in het gebied van Leidsche Rijn. Dit project resulteerde in de verdere ontwikkeling van twee grote wijken: de wijk Leidsche Rijn (direct ten Westen van het Amsterdam Rijnkanaal) en de wijk Vleuten – De Meern (verder naar het Westen). Ook de wijk Leidsche Rijn behoort tot de gemeente Utrecht. Het project Leidsche Rijn omvat een oppervlakte van 2250 hectare en biedt ruimte aan meer dan 30.000 woningen heeft en 85.000 inwoners. Verwacht wordt dat in het jaar 2025 het inwoneraantal een mijlpaal zal bereiken van 100.000. De praktijk van Centrum Osteon is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanuit Vleuten De Meern.

Centrum Osteon osteopathie Utrecht werkt samen met Verloskundigenpraktijk Doula en Verloskundigenpraktijk De Vecht.
Osteopathie Utrecht (Zuilen)

Uw osteopaat: Frans van de Wier

Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht


06 52 33 02 46

fvdwier@centrumosteon.nl

Contactformulier
Met welke klachten kunt u terecht bij Centrum Osteon.


Hier vindt u een overzicht van klachten waarvoor u contact kunt opnemen met uw osteopaat. Staat uw klacht er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


Lage rugpijn?

Lees dit artikel over rugpijn en ontdek hoe osteopathie u kan helpen!

Osteopathie voor volwassenen

  • Sportblessures
  • Chronische nek- en rugpijn (hernia)
  • Schouderpijn / frozen shoulder / impingement
  • Tennis- en golferselleboog
  • Uitstralingspijn in armen en benen (hernia)
  • Bekkenpijn (pre-postnataal)
  • Heup- knie- voetpijn
  • Slechte darmwerking / buikpijn /maagzuur
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid / Stress / burn out

Volledig overzicht klachten

Osteopathie voor uw baby en kind


Volledig overzicht klachten

Copyright 2017 Centrum Osteon