Osteopathie Vleuten

Osteopathie Vleuten

Osteopathie in Vleuten

Centrum Osteon osteopathie Vleuten is gevestigd in Vleuten en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Maarssen, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Nieuwegein, Breukelen, De Bilt en Bilthoven.

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Vleuten bevindt zich in de wijk Vleuterwijde in de winkelstraat Middenburcht 116 te Vleuten. De praktijk is gevestigd in het pand van “Zorgpoort Leidsche Rijn” en ligt tussen de Albert Heijn en Cafetaria Verhage in en tegenover de Zeeman.

Indien u de praktijk bezoekt, betreedt u dan het gebouw “Zorgpoort Leidsche Rijn”. Vervolgens gaat u met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neemt u plaats in de wachtkamer. 

Winkelstraat osteopathie Vleuten
Zorgpoort Leidsche Rijn in winkelstraat Vleuten

Adres osteopathie Vleuten

Centrum Osteon / Osteopathie Volleman
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Boek uw afspraak online of neem contact met ons op!

Parkeren Osteopathie Vleuten

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein voor het winkelcentrum Vleuterwijde”

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om (pijn)klachten op te heffen of te verminderen. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’. Osteopathie is gebaseerd op kennis en principes uit de neurologie, fysiologie, biomechanica en anatomie. Klachten in het lichaam kunnen veroorzaakt worden door mobiliteitsstoornissen van de verschillende  lichaamsweefsels. Deze stoornissen kunnen gelegen zijn het systeem van de gewrichten, de en de spieren, het systeem van de organen en het systeem van de vliezen in de schedel, de wervelkolom en het heiligbeen. Uw osteopaat zoekt deze bewegingsverliezen op en tracht deze op te heffen. Uw lichaam vindt weer een nieuwe gezonde balans.

Praktijkruimte osteopathie Vleuten

Wat mensen uit Vleuten vertellen over Centrum Osteon osteopathie

Uw osteopaat van Centrum Osteon behandelt regelmatig mensen uit Vleuten De Meern. De ervaringen van onze cliënten vindt u onder deze link “Recensies“.

 

Voor wie is osteopathie Vleuten?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook voor baby’s. Osteopathie biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: rugpijn, (spannings-) hoofdpijn, bekkenpijn, darmproblematiek, gewrichtsklachten. Denk bij kinderen en baby’s aan: groeipijnen, darmkrampen, huilbaby, voorkeurshouding en (verborgen) reflux. Voor meer informatie zie de pagina “Voor wie

Bereikbaarheid osteopathie Vleuten: auto en OV

Centrum Osteon Vleuten is gevestigd in Vleuterwijde te Vleuten. De praktijk is gemakkelijk te bereiken met de auto en het OV

Reist u met de auto? Bekijk dan onze locatiekaart (onderaan deze pagina) om de beste route te vinden vanuit uw locatie.

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat Vleuten.

Wat is Vleuten De Meern?

Vleuten De Meern is een van de 10 wijken in de gemeente Utrecht. De wijk bestaat uit de dorpen Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Rijnenburg. De wijk ligt ten oosten van de Wijk Leidsche Rijn en ten Westen van het dorp Harmelen. De wijk Vleuten De Meern is de grootste wijk van gemeente Utrecht (1/3 van het grondgebied) en heeft ook het hoogste bevolkingsaantal (kleine 50.000 inwoners).

Centrum Osteon osteopathie Utrecht werkt samen met Verloskundigenpraktijk Doula en Verloskundigenpraktijk De Vecht.

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Gebouw Gezondheidscentrum Zuilen
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
Uw osteopaat: Frans van de Wier

Locatie osteopathie Vleuten

Gebouw Zorgpoort Leidsche Rijn
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten
Uw osteopaat: Thinka Volleman & Frans van de Wier

Wij zijn aangesloten bij de NVO en het NRO