Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Uw osteopaat in Utrecht

Boek uw afspraak online

Referenties


Hieronder leest u enkele ervaringen met de osteopaat in Utrecht van Centrum Osteon

“Oprechte aandacht

We merkten dat onze baby veel en hard huilde. De oorzaak hiervan was onbekend. Via internet kwam ik op de site van Frans van de Wier terecht. Na een uitgebreide analyse ging hij zeer vakkundig te werk. Door fijne behandelingen van Frans hebben we nu een ontspannen en blije baby. Frans weet veel van zijn vak, is geïnteresseerd en recht voor z’n raap. Ik voelde me erg op mijn gemak door zijn oprechte aandacht voor mij als ouder en voor onze baby.”

– M. R. te Utrecht-

“Bij Centrum Osteon kwam ik omdat fysio/manueel-therapie mij niet verder kon helpen. De rustig luisterende osteopaat inventariseerde mijn klachten en uit onderzoek kwam naar voren dat er een diep liggende spier in mijn knieholte zit die tegen een zenuw aandrukt, waardoor ik veel uitstralingspijn heb in mijn been en voet. Ook in mijn onderrug bewoog er iets niet goed, waardoor ik daar vaak pijn heb. De osteopaat komt zeer kundig op mij over en heeft mijn jaren lange getob weten te verlichten, zodat ik al drie weken pijnvrij ben geweest en nu geen diclofenac meer gebruik.”

-Hendrika te Breukelen-

“Artrose in mijn schouders en heupen zorgden voor veel pijnklachten en een slechte nachtrust.
In plaats van het advies van de orthopedisch chirurg op te volgen en te kiezen voor nieuwe heupgewrichten, ben ik op aanraden van een collega eerst maar op zoek gegaan naar een osteopaat. Al na een paar behandelingen merkte ik resultaat. Ik ben een groot fan!!! Osteopathie (lees Frans) heeft niet alleen zware heupoperaties voorkomen, maar ook gezorgd dat ik kan lopen, joggen, zwemmen, fietsen en motorrijden zonder pijn en zonder nachtelijke reactiepijn.  Zelfs de artroseklachten in andere gewrichten zijn nauwelijks meer aanwezig, dus kan nu ook zonder problemen computeren en haken. En als gunstige bijwerking ben ik ook van mijn maagkrampen en chronische diarree af”.

– José te Utrecht-

“De klachten waarvoor ik bij Frans ben zijn vermoeidheid, last van mijn maag & darmen, hoofdpijn, slapeloosheid en gespannen rug en nek. Frans is een ontzettend fijne therapeut en maakt tussendoor ook graag een gezellig praatje. Hij vertelt gepassioneerd over zijn werk en de cursussen die hij volgt en geniet zichtbaar van wat hij doet. Ik voel mijzelf rustiger, meer in balans. Ik heb minder last van mijn fysieke klachten en dat houdt steeds langer aan.”

– N te Weesp –

“Twee en half jaar geleden kwam ik thuis te zitten met een depressie/burn out. Ik heb van alles geprobeerd om hier uit te komen, running therapie, mesoloog, medicijnen. Ik ben hierdoor wel iets opgeknapt maar de vermoeidheid en futloosheid bleven. Uiteindelijk ben ik bij Osteon in Bussum terecht gekomen. Na een aantal behandelingen merkte ik dat ik meer energie kreeg en fitter werd!
Het gaat inmiddels steeds beter!”

– JG te Huizen –

“Ik heb op jonge leeftijd al erg veel last gehad van mijn rug. Ik had vooral heel vaak last van spanningen in mijn schouders en in mijn nek. Ik heb veel dokterbezoeken en therapien gehad en ben veel doorverwezen. Maar niets hielp tegen mij klachten of maar voor korte duur. Uiteidenlijk ben ik hier terecht gekomen. Anders dan bij andere osteopaten kan hij mij veel vertellen over de verhoudingen tussen organen, botten en spieren. Na de eertse behandeling voelde ik al veel verschil in mijn nek en schouders. Ik loop hier maar een paar maandjes nu en krijg ongeveer om de 6 weken een behandeling. Na elke behandeling lijkt mijn probleem steeds meer te verdwijnen. Ik heb tegenwoordig vrijwel geen last meer van mijn klachten.”

– L te Bussum –

IMG_3010“Daan huilde de hele dag en overstrekte zichzelf veel. Ook kwam hij erg moeilijk in slaap. Na vijf weken besloten we naar osteopaat Frans te gaan. Daan bleek blokkades in zijn wervelkolom te hebben en abnormale spanningen op bepaalde plekken in zijn verteringssysteem. Na de eerste behandeling merkten we na drie duigen al duidelijk verbetering. Een weekje later had Daan een kleine terugval, maar gelukkig hadden we die week nog een afspraak staan. Sinds de tweede behandeling ging het echt super goed! Na drie consulten was Daan uitbehandeld en heb we voortaan gewoon een vrolijke baby!”

– E. Speksnijder te Stolwijk –

“Erg tevreden over mijn behandelingen bij Frans.  Na een paar keer therapie was er al duidelijk verschil merkbaar. Vooral de communicatie was erg prettig, gemakkelijk en informeel. Helaas i.v.m. mijn verhuizing een andere therapeut moeten zoeken.”

– R. te De Meern –Locatie Utrecht (Zuilen)

Gebouw Gezondheidscentrum Zuilen
Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
Uw osteopaat: Frans van de Wier
(Centrum osteon)

Contact Frans van de Wier

Frans van de Wier
06-52330246
fvdwier@centrumosteon.nl
contactformulier

Locatie Vleuten

Gebouw Zorgpoort Leidsche Rijn
Osteopathie Volleman
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten
Uw osteopaat: Thinka Volleman
(Osteopathie Volleman)

Contact Thinka Volleman

Thinka Volleman
06-48082840
info@osteopathievolleman.nl


Met welke klachten kunt u terecht bij Centrum Osteon.


Hier vindt u een overzicht van klachten waarvoor u contact kunt opnemen met uw osteopaat. Staat uw klacht er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


Lage rugpijn?

Lees dit artikel over rugpijn en ontdek hoe osteopathie u kan helpen!

Osteopathie voor volwassenen

  • Sportblessures
  • Chronische nek- en rugpijn (hernia)
  • Schouderpijn / frozen shoulder / impingement
  • Tennis- en golferselleboog
  • Uitstralingspijn in armen en benen (hernia)
  • Bekkenpijn (pre-postnataal)
  • Heup- knie- voetpijn
  • Slechte darmwerking / buikpijn /maagzuur
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid / Stress / burn out

Volledig overzicht klachten

Osteopathie voor uw baby en kind


Volledig overzicht klachten

Bedrijfsgegevens

Centrum Osteon
Kvk nr: 53520866
BTW nr: NL147003155B01
Rek. nr: NL42 INGB 006439773
AGB code praktijk: 90-055954
AGB code zorgverl.: 90-047600
NRO nr: 608

Postadres

Centrum Osteon
F.F.F. van de Wier
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
T: 06 - 52 33 02 46
E: fvdwier@centrumosteon.nl

Copyright 2017 Centrum Osteon