Osteopathie in Leidsche Rijn

Osteopathie in Leidsche Rijn

Osteopathie in de omgeving van Leidsche Rijn

Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn is gevestigd in Utrecht en Vleuten en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Maarssen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn bevindt zich in Zuilen aan de Amsterdamsestraatweg 542 in het pand van “Gezondheidscentrum Zuilen”. Dit pand ligt tegenover supermarkt De Boni en 200 meter van het Julianapark.

Betreed het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” aan de linker zijde (ingang Fysiotherapie Zuilen) en ga met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtkamer.

Wervelkolom in de praktijkruimte van osteopathie Vleuten
Praktijkruimte osteopathie Utrecht

Adres osteopathie Leidsche Rijn

Centrum Osteon
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Parkeren Osteopathie Leidsche Rijn

U kunt gratis parkeren in de wijk achter het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” en kunt met een blauwe kaart een uur gratis parkeren in de Amsterdamsestraatweg voor het gebouw.

Wat is osteopathie Utrecht?

Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn is zoals gezegd gevestigd in de wijk Zuilen van Utrecht.

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om (pijn)klachten op te heffen of te verminderen. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’. Osteopathie is gebaseerd op kennis en principes uit de ne

urologie, fysiologie, biomechanica en anatomie. Klachten in het lichaam kunnen veroorzaakt worden door bewegingsverliezen van de lichaamsweefsels. Deze bewegingsverliezen kunnen gelegen zijn in een of meerdere lichaamssystemen: het systeem van het skelet, de spieren, het bindweefsel en de gewrichten, het systeem van de organen en het systeem van de vliezen in de schedel, in de wervelkolom en het heiligbeen. Uw osteopaat zoekt deze bewegingsverliezen op en tracht deze op te heffen. Uw lichaam vindt weer een nieuwe gezonde balans.

Wat mensen uit Leidsche Rijn vertellen over Centrum Osteon osteopathie

Uw osteopaat van Centrum Osteon behandelt veel mensen uit Leidsche Rijn. En dat is logisch, want de osteopathiepraktijk van Centrum Osteon ligt op steenworpafstand van het centrum van Leidsche Rijn.  Hieronder kunt u een review lezen van een van de mensen die Centum Osteon bezochten. Meer referenties vindt u onder deze link “Referenties“.

“Ik had al jaren last van mijn onderrug. Via een kennis kwam ik terecht bij osteopaat Frans van Centrum Osteon. Hij heeft mij in een paar behandelingen van mijn pijn afgeholpen. Door vaker en beter te sporten kan ik mijn lichaam nu zelf in goede gezondheid houden. Als ik merk dat ik weer een beetje last krijg van mijn rug, dan boek ik gauw een afspraak bij Frans.”

– G te Leidsche Rijn –

Voor wie is osteopathie Leidsche Rijn?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook uw baby en biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: rugpijn, (spannings-) hoofdpijn, bekkenpijn, darmproblematiek (IBS etc.), sportblessures, gewrichtsklachten. Denk bij kinderen en baby’s aan: ontwikkelingsproblemen, groeipijnen, darmkrampen, huilbaby, voorkeurshouding en (verborgen) reflux. Bekijk de website om meer te lezen over de behandelbare klachten en bekijk ook eens de blog pagina.

Bereikbaarheid osteopathie Leidsche Rijn: auto en OV

Reist u met de auto? Bekijk dan onze locatiekaart (onderaan deze pagina) om de beste route te vinden vanuit Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, Breukelen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat in Utrecht. Vanuit Leidsche Rijn Centrum (Centrum Boulevard) kunt u met de trein of de bus gemakkelijk naar het Centraal Station Utrecht (Jaarbeursplein) reizen en van daaruit met de bus vertrekken naar de Amsterdamsestraatweg 542 in Zuilen, Utrecht.

Wat is Leidsche Rijn?

Leidsche Rijn is een wijk in Utrecht ten Westen van het Amsterdams Rijnkanaal. Het ligt tussen enerzijds de dorpen Vleuten en de Meern (Westelijk) en anderzijds tussen de A2 (Oostelijk), met uitzondering van de subwijk Papendorp, die net Oostelijk ligt van de A2.

De naam Leidsche Rijn is afgeleid van het kanaal de Leidse Rijn (ook wel gespeld als Leidsche Rijn). Dit kanaal werd in 1381 gegraven en omstreeks 1665 werd verbreed, nadat de rivier De Rijn tussen Utrecht en Harmelen door het verzanden ervan te smal, ondiep en bochtig was geworden voor de scheepvaart.

Onder de naam “Project Leidsche Rijn” werd in 1997 gestart met de bouw van de VINEX nieuwbouwwijk in het gebied van Leidsche Rijn. Dit project resulteerde in de ontwikkeling van twee grote nieuwe wijken: de wijk Leidsche Rijn (direct ten Westen van het Amsterdam Rijnkanaal) en de wijk Vleuten – De Meern (verder naar het Westen). Beide wijken behoren tot de gemeente Utrecht. De wijk Vleuten – De Meern bestaat uit de woonplaatsen (dorpen) Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Rijnenburg. Het project Leidsche Rijn omvat een oppervlakte van 2250 hectare en biedt ruimte aan meer dan 30.000 woningen heeft en 85.000 inwoners. Verwacht wordt dat in het jaar 2025 het inwoneraantal een mijlpaal zal bereiken van 100.000. De wijk Leidsche Rijn zelf is ongeveer 1125 hectare groot en heeft 30.000 inwoners.

De wijk Leidsche Rijn bestaat uit de subwijken Terwijde, De Wetering, Het Zand, Leidsche Rijn Centrum, Hoge wijde, Grauwaart, Leeuwesteyn, Parkwijk, Rijvliet, Strijkviertel en Papendorp. De praktijk van Centrum Osteon is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanuit Leidsche Rijn.

Centrum Osteon osteopathie Utrecht werkt samen met Verloskundigenpraktijk Doula en Verloskundigenpraktijk De Vecht.

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Gebouw Gezondheidscentrum Zuilen
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht
Uw osteopaat: Frans van de Wier

Locatie osteopathie Vleuten

Gebouw Zorgpoort Leidsche Rijn
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten
Uw osteopaat: Thinka Volleman & Frans van de Wier

Wij zijn aangesloten bij de NVO en het NRO