Osteopathie De Meern

Adres osteopathie Vleuten

Centrum Osteon / Osteopathie Volleman
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten

 

Wilt u een afspraak maken met de osteopaat of heeft u vragen? Boek uw afspraak online of neem contact met ons op!

Osteopathie Vleuten: auto en OV

Reist u met de auto? Navigeer (in Google Maps) naar “P1 (of P2) Parkeerplaats Centrum Vleuterwijde”.

 

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat Vleuten.

Osteopaten Thinka Volleman en Frans van de Wier in de praktijkruimte van Centrum Osteon
Ingang gebouw van Elements Offices waarin op de 1e etage de praktijk van Centrum Osteon osteopathie Vleuten zich bevindt

Osteopathie in de omgeving van De Meern

Centrum Osteon osteopathie De Meern is gevestigd in het winkelcentrum Vleuterwijde van het dorp Vleuten en is vanuit de omgeving goed te bereiken: De Meern, Leidsche Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Breukelen, IJsselstein, De Bilt en Bilthoven.

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Vleuten bevindt zich aan de Middenburcht 116 te Vleuten. De praktijk is gevestigd in het pand van “Zorgpoort Leidsche Rijn”. Dit pand is gevestigd in winkelcentrum Vleuterwijde.

Indien u de praktijk bezoekt, dan betreedt u het gebouw “Zorgpoort Leidsche Rijn”. Vervolgens gaat u met de trap of de lift naar de tweede verdieping en neemt u plaats in de wachtkamer, waar uw osteopaat u zal verwelkomen.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Locatie osteopathie Vleuten

Wat is osteopathie De Meern?

Centrum Osteon osteopathie De Meern is gevestigd in de wijk Vleuterwijde van het dorp Vleuten. Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om (pijn)klachten op te heffen of te verminderen. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’. Osteopathie is gebaseerd op kennis en principes uit de neurologie, fysiologie, biomechanica en anatomie. Klachten in het lichaam kunnen veroorzaakt worden door bewegingsverliezen van de lichaamsweefsels. 

Deze bewegingsverliezen kunnen gelegen zijn in een of meerdere lichaamssystemen: het systeem van het skelet, de spieren, het bindweefsel en de gewrichten, het systeem van de organen en het systeem van de vliezen in de schedel, in de wervelkolom en het heiligbeen. Uw osteopaat zoekt deze bewegingsverliezen op en tracht deze op te heffen. Uw lichaam vindt weer een nieuwe gezonde balans.

Wat mensen uit Vleuten vertellen over Centrum Osteon osteopathie

Uw osteopaat van Centrum Osteon behandelt regelmatig mensen uit Vleuten De Meern. En dat is logisch, want de osteopathiepraktijk van Centrum Osteon ligt hier niet ver vandaan. Hemelsbreed ligt die afstand tussen de 2,5 en 5 kilometer. Hieronder kunt u een beoordeling lezen van een cliënt uit Vleuten De Meern die Centrum Osteon heeft bezocht. Meer referenties vindt u hier.

Voor wie is osteopathie De Meern?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook uw baby en biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: hoofdpijn, rugpijn, bekkenpijn, pijn in de gewrichten, darmproblematiek en sportblessures. Denk bij kinderen en baby’s aan: ontwikkelingsproblemen, groeipijnen, onrust, veel huilen (huilbaby), voorkeurshouding en (verborgen) reflux, darmkrampjes. Bekijk de website om meer te lezen over de behandelbare klachten en bekijk ook eens de blog pagina.