Osteopathie In Leidsche Rijn

Adres osteopathie Utrecht

Centrum Osteon 
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht

 

Wilt u een afspraak maken met de osteopaat of heeft u vragen? Boek uw afspraak online of neem contact met ons op!

Osteopathie Utrecht: auto en OV

Reist u met de auto? U kunt gratis parkeren in de wijk achter het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” en u kunt met een blauwe kaart een uur gratis parkeren in de Amsterdamsestraatweg voor het gebouw.

 

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat Utrecht.

Osteopaten Thinka Volleman en Frans van de Wier in de praktijkruimte van Centrum Osteon

Osteopathie in de omgeving van Leidsche Rijn

Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn is gevestigd in Utrecht en Vleuten en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Maarssen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

 

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn bevindt zich in Zuilen aan de Amsterdamsestraatweg 542 in het pand van “Gezondheidscentrum Zuilen”. Dit pand ligt tegenover supermarkt De Boni en 200 meter van het Julianapark.

 

Betreed het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” aan de linker zijde (ingang Fysiotherapie Zuilen) en ga met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtkamer.

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Locatie osteopathie Vleuten

Wat is osteopathie?

Centrum Osteon osteopathie Leidsche Rijn is zoals gezegd gevestigd in de wijk Zuilen van Utrecht.

 

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om (pijn)klachten op te heffen of te verminderen. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’. Osteopathie is gebaseerd op kennis en principes uit de neurologie, fysiologie, biomechanica en anatomie.

 

Klachten in het lichaam kunnen veroorzaakt worden door bewegingsverliezen van de lichaamsweefsels. Deze bewegingsverliezen kunnen gelegen zijn in een of meerdere lichaamssystemen: het systeem van het skelet, de spieren, het bindweefsel en de gewrichten, het systeem van de organen en het systeem van de vliezen in de schedel, in de wervelkolom en het heiligbeen. Uw osteopaat zoekt deze bewegingsverliezen op en tracht deze op te heffen. Uw lichaam vindt weer een nieuwe gezonde balans.

Wervelkolom in de praktijkruimte van osteopathie Vleuten

Wat mensen uit Leidsche Rijn vertellen over Centum Osteon osteopathie?

Uw osteopaat van Centrum Osteon behandelt veel mensen uit Leidsche Rijn. En dat is logisch, want de osteopathiepraktijk van Centrum Osteon ligt op steenworpafstand van het centrum van Leidsche Rijn.  Hieronder kunt u een review lezen van een van de mensen die Centum Osteon bezochten. 

 

“Ik had al jaren last van mijn onderrug. Via een kennis kwam ik terecht bij osteopaat Frans van Centrum Osteon. Hij heeft mij in een paar behandelingen van mijn pijn afgeholpen. Door vaker en beter te sporten kan ik mijn lichaam nu zelf in goede gezondheid houden. Als ik merk dat ik weer een beetje last krijg van mijn rug, dan boek ik gauw een afspraak bij Frans.”

– G te Leidsche Rijn –

Voor wie is osteopathie Leidsche Rijn?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook uw baby en biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: rugpijn, (spannings-) hoofdpijn, bekkenpijn, darmproblematiek (IBS etc.), sportblessures, gewrichtsklachten.

 

Denk bij kinderen en baby’s aan: ontwikkelingsproblemen, groeipijnen, darmkrampen, huilbaby, voorkeurshouding en (verborgen) reflux. Bekijk de website om meer te lezen over de behandelbare klachten en bekijk ook eens de blog pagina.