Praktijkruimte huren Utrecht

Wilt u graag praktijkruimte huren in Utrecht? Wellicht is onze locatie In Elinkwijk in Zuilen wat u zoekt!

Update: vanaf augustus 2024 is de praktijkruimte weer beschikbaar voor verhuur

De praktijkruimte is gelegen in het gebouw Gezondheidscentrum Zuilen aan de Amsterdamsetraatweg 542. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar met de trap of lift. Op de eerste verdieping zijn tevens aanwezig de gemeenschappelijke toiletten, de wachtkamer en andere praktijkruimtes.

De ruimte zelf is ongeveer 17 M2 en beschikt over een wastafel met koude kraan In de ruimte zijn onder andere aanwezig een Gymna electrische hoog-laag behandeltafel, ladekast en groot bureau.  U deelt de ruimte met  osteopaat Frans. Er komt genoeg daglicht binnen door het grote raam op het Zuiden. Zonwering is aanwezig.

De praktijkruimte is het meest geschikt voor massage toepassingen, omdat daar de behandelbank zich uitstekend voor leent.  De ruimte is echter ook te gebruiken als schoonheidssalon voor een schoonheidsspecialist of voor therapeuten, psychologen en coaches.

U kunt de praktijkruimte huren voor een vast bedrag per maand voor een paar dagen per week: maandag, woensdag, donderdag, zaterdag, zondag.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Frans van de Wier.

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Locatie osteopathie Vleuten