Osteopathie IJsselstein

Adres osteopathie Vleuten

Centrum Osteon / Osteopathie Volleman
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten

 

Wilt u een afspraak maken met de osteopaat of heeft u vragen? Boek uw afspraak online of neem contact met ons op!

Osteopathie Vleuten: auto en OV

Reist u met de auto? Navigeer (in Google Maps) naar “P1 (of P2) Parkeerplaats Centrum Vleuterwijde”.

 

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat Vleuten.

Osteopaten Thinka Volleman en Frans van de Wier in de praktijkruimte van Centrum Osteon
Ingang gebouw van Elements Offices waarin op de 1e etage de praktijk van Centrum Osteon osteopathie Vleuten zich bevindt

Osteopathie in de omgeving van IJsselstein

Centrum Osteon osteopathie IJsselstein is gevestigd in Vleuten en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Maarssen, Breukelen, De Bilt, Bilthoven en IJsselstein.

 

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie IJsselstein bevindt zich in de wijk Zuilen van Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 542 in het pand van “Gezondheidscentrum Zuilen”. Dit pand ligt tegenover supermarkt De Boni en 200 meter van het Julianapark.

 

Betreed het gebouw “Gezondheidscentrum Zuilen” aan de linker zijde (ingang Fysiotherapie Zuilen) en ga met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtkamer.

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Locatie osteopathie Vleuten

Hoe ziet een osteopahie consult eruit?

Bij Centrum Osteon bestaat een consult uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Vervolgens zal de osteopaat in overleg met u starten met de behandeling. Bij het vervolgconsult evalueert de osteopaat met u de voortgang. Hierna volgt er een kort onderzoek en zal de osteopaat u verder behandelen.

Voor een consult osteopathie reserveren wij 45 minuten. Het consult kan korter duren of soms iets langer. Dit is afhankelijk van de problematiek. 

Ontmoet ons team

Thinka e Frans hebben hun fulltime opleiding tot osteopaat gevolgd aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent, Belgie. Nadien hebben zij diverse cursussen gevolgd om hun kennis uit te breiden en hun kunde te verbeteren.

Thinka en Frans hebben inmiddels ruim 11 jaar ervaring. Ontdek wat osteopathie voor u kan betekenen!