Osteopathie Vleuten

Adres osteopathie Vleuten

Centrum Osteon / Osteopathie Volleman
Middenburcht 116
3452 MT Vleuten

 

Wilt u een afspraak maken met de osteopaat of heeft u vragen? Boek uw afspraak online of neem contact met ons op!

 

Osteopathie Vleuten: auto en OV

Reist u met de auto? Navigeer (in Google Maps) naar “P1 (of P2) Parkeerplaats Centrum Vleuterwijde”.

 

Reist u met het openbaar vervoer (OV)? Plan dan hier uw route met ov9292 naar uw osteopaat Vleuten.

Osteopaten Thinka Volleman en Frans van de Wier in de praktijkruimte van Centrum Osteon
Ingang gebouw van Elements Offices waarin op de 1e etage de praktijk van Centrum Osteon osteopathie Vleuten zich bevindt

Osteopathie Leidsche Rijn in Vleuten

Centrum Osteon osteopathie Utrecht en Vleuten is gevestigd in Vleuten en is goed te bereiken vanuit de omgeving: Utrecht, Maarssen, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, IJsselstein, Nieuwegein, Breukelen, De Bilt en Bilthoven.

 

De praktijk van Centrum Osteon osteopathie in Vleuten bevindt zich in de wijk Vleuterwijde in de winkelstraat Middenburcht 116 te Vleuten. De praktijk is gevestigd in het pand van “Zorgpoort Leidsche Rijn”. Dit pand bevindt zich schuin tegenover de Zeeman en ligt tussen de Albert Heijn en Cafetaria Verhage in.

 

Indien u de praktijk bezoekt, betreedt u dan het gebouw “Zorgpoort Leidsche Rijn”. Vervolgens gaat u met de trap of de lift naar de eerste verdieping en neemt u plaats in onze wachtkamer.  Niet in de wachtkamer van KOOS. De osteopaat haalt u op in de wachtkamer.

Contact & Locaties

Locatie osteopathie Utrecht

Locatie osteopathie Vleuten

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode om (pijn)klachten op te heffen of te verminderen. Uw osteopaat gebruikt hiertoe zijn handen, vandaar de term “manueel’’. Osteopathie is gebaseerd op kennis en principes uit de neurologie, fysiologie, biomechanica, anatomie en embryologie.

 

De oorzaak van lichamelijke klachten kan gelegen zijn in de mobiliteitsstoornissen van de verschillende  lichaamsweefsels. Denk hierbij aan de gewrichten in de wervelkolom, de banden en spieren, de vliezen rondom de organen, maar ook de vliezen in en tussen de schedel en het heiligbeen.

Uw osteopaat onderzoekt uw hele lichaam. Daarbij speurt de osteopaat de blokkades in de verschillende weefsels op en lost deze op middels mobilisaties en manipulaties. Uw lichaam vindt weer een nieuwe gezonde balans.

 

Osteopathie verschilt hiermee van fysiotherapie. Waar de fysiotherapeut zich doorgaans richt op het enkel het probleemgebied, richt de osteopaat zich bij het onderzoek en de behandeling op het hele lichaam. Osteopathie is dan ook een holistische therapie.

Voor wie is osteopathie Vleuten?

Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, maar ook voor baby’s. Osteopathie biedt een oplossing voor een verscheidenheid aan klachten. Denk bij volwassen aan: rugpijn, (spannings-) hoofdpijn, bekkenpijn, darmproblematiek, gewrichtsklachten. Denk bij kinderen en baby’s aan: groeipijnen, darmkrampen, huilbaby, voorkeurshouding en (verborgen) reflux. Voor meer informatie ga naar de pagina “Voor wie“.

Wat mensen vertellen over hun osteopaat van Centrum Osteon

Uw osteopaat van Centrum Osteon Utrecht en Vleuten behandelt regelmatig mensen uit Vleuten De Meern. Lees de ervaringen met osteopathie  van onze cliënten via de link!